top of page

Haptotherapie kan helpen bij:

Stress, overspannenheid of burn-out

Stressvolle situaties nemen je vaak helemaal in beslag. Je piekert vaak en veel en je kan jezelf niet meer ontspannen. Door de hoge spanning in je lijf kan je extreme vermoeidheid ervaren, een verminderd gevoel van eigenwaarde hebben en er kunnen eventuele lichamelijke klachten ontstaan. Je raakt letterlijk en figuurlijk opgebrand en hebt geen puf meer om in beweging te komen.

Samen kijken we naar hoe dit proces tot stand is gekomen en op welke wijze we dit kunnen omkeren. Eerst zorgen voor rust en vertrouwen. Daarna gaan we rustig aan weer beginnen met belasten en opbouwen zodat je weer verder kan groeien en opbloeien.

Mijn werkwijze

We starten de behandeling met een eerste kennismaking en een intake.

Na de eerste 3 sessies zullen we samen met wederzijds goedkeuren beslissen of we de haptotherapie verder vervolgen.

We stellen een behandelplan op welke we regelmatig zullen evalueren.

Ben je verhinderd? Laat me dat dan aub zsm weten.

Annuleringen binnen 24 uur zullen in principe in rekening worden gebracht.

Weer in balans komen

Meer uit je hoofd en meer in je lijf! Heb je moeite met het aangeven van grenzen waardoor je steeds jezelf voorbij loopt?

Je perfectionisme zit je misschien in de weg. Heb je het gevoel niet lekker in je vel te zitten? Heb je last van onbegrepen lichamelijke klachten? Of heb je PMS klachten die je maandelijks uit je flow halen? Heb je moeite met het herkennen en uiten van je gevoelens? Heb je een negatief zelfbeeld of zit je met zingevingsvraagstukken, zoals wie ben ik en wat wil ik?

Dan kan Haptotherapie zeker een begeleidingsvorm zijn die je kan helpen om antwoorden op je vragen te krijgen.

Tarieven

Een Haptotherapie sessie

is 90 euro per uur.

Je kan deze sessies met een aanvullende verzekering vaak deels vergoed

krijgen.

Zie onderstaande

vergoedingenoverzicht om te zien welk bedrag jouw zorgverzekeraar daarvoor vergoed

Voor het  "Happy in je vel" traject betaal je voor 6 sessies 500,- (40 euro korting)

Een massage op haptonomische basis is 65 euro per 45 min en deze kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekering 

De factuur zal worden toegestuurd via de mail. Deze kosten worden in zijn geheel aan mij overgemaakt. Daarna kan je de factuur bij een aanvullende verzekering indienen bij je zorgverzekeraar

In relatie tot de ander

De hele dag door zijn we in contact met anderen. Op je werk, in de supermarkt, met familie of in je relatie. Meestal gaat dit zonder problemen maar door allerlei redenen kunnen relaties onder druk komen te staan. Er kunnen irritaties en/of ruzies ontstaan. Vaak kom je er samen wel uit, maar soms lukt dat niet. Hoe geef jij je grenzen aan? Hoe ga je om met conflicten? Binnen je relatie

kan er sprake zijn van ziekte of verlies. Het verwerken van een tegenslag doe je dan allebei op je eigen manier. Er ontstaat hierdoor soms onbegrip en afstand. Door het gemis van veiligheid kun je moeite krijgen om je te uiten of durf je je soms helemaal niet meer van je te laten horen. Haptotherapie kan dan uitkomst bieden.

P1010172.jpg
bottom of page