Haptotherapie kan helpen bij:

Stress, overspannenheid of burn-out

Stressvolle situaties nemen je vaak helemaal in beslag. Je piekert vaak en veel en je kan jezelf niet meer ontspannen. Hierdoor kunnen extreme vermoeidheid, een verminderd gevoel van eigenwaarde en eventuele lichamelijke klachten ontstaan. Je raakt opgebrand.

Samen kijken we naar hoe dit proces tot stand is gekomen en op welke wijze we dit kunnen omkeren. Eerst zorgen voor rust en vertrouwen. Daarna gaan we  belasten en opbouwen zodat je weer verder kan groeien en opbloeien.

Weer in balans komen

Meer uit je hoofd en meer in je lijf! Heb je moeite met het aangeven van grenzen waardoor je steeds jezelf voorbij loopt? Heb je het gevoel niet lekker in je vel te zitten? Heb je last van onbegrepen lichamelijke klachten? Of je PMS klachten die maandelijks problemen kunnen geven. Heb je moeite met het herkennen en uiten van je gevoelens? Heb je een negatief zelfbeeld of zit je met zingevingsvraagstukken, zoals wie ben ik en wat wil ik?

Dan kan Haptotherapie zeker een begeleidingsvorm zijn die je kan helpen om antwoorden op je vragen te krijgen.

Mijn werkwijze

Omdat ik het laatste deel van mijn opleiding aan het voltooien ben is het de bedoeling dat ik ga starten met mijn eigen praktijk. Dit gebeurt onder supervisie van de opleiding  van Synergos en middels intervisiegroepen zorg ik voor verdieping van mijn therapie sessies.  

We starten de behandeling met een eerste kennismaking en een intake.

Na de eerste 3 proefsessies Haptotherapie zullen we samen met wederzijds goedkeuren beslissen of we de therapiesessie verder vervolg zullen geven.

Ben je verhinderd? Laat me dat dan aub zsm weten.

Annuleringen binnen 24 uur zullen in principe in rekening worden gebracht.

Tarieven

Haptotherapie sessies bied ik momenteel nog aan voor een gereduceerd tarief a 75 euro per uur (gewoonlijk is dit 85-95 euro)

Het "lekker in je vel" traject a 7 sessies voor 495,-

 (met gratis kennismaking, meer info volgt)

De haptonomische massages zijn los te boeken voor 65 per uur. 

of een 5x strippenkaart van 300 euro

 

De kosten van de behandeling dienen direct na afloop te worden overgemaakt middels een online bankieren app.

De factuur zal je na afloop worden toegestuurd via de mail.

Mijn rekening nummer is:

NL66 KNAB 0602 5750 36

t.n.v. Haptonesse

In relatie tot de ander

De hele dag door zijn we in contact met anderen. Op je werk, bij de bakker, met familie of in je relatie. Meestal gaat dit zonder problemen maar door allerlei redenen kunnen relaties onder druk komen te staan. Er kunnen irritaties en/of ruzies ontstaan. Vaak kom je er samen wel uit, maar soms lukt dat niet. Hoe geef jij je grenzen aan? Hoe ga je om met conflicten? Binnen je relatie

kan er sprake zijn van ziekte of verlies. Het verwerken van een tegenslag doe je dan allebei op je eigen manier. Er ontstaat hierdoor soms onbegrip en afstand. Door het gemis van veiligheid kun je moeite krijgen om je te uiten of durf je je soms helemaal niet meer van je te laten horen. Haptotherapie kan dan uitkomst bieden.

Corona maatregelen

Haptotherapie is een contact beroep daarom moeten we in de huidige tijd ook rekening houden met de corona maatregelen. Lees daarom onderstaande tekst aub even goed door.

Meld je af als je klachten hebt, kom niet te vroeg, er is geen wachtruimte. Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

We geven elkaar geen hand.

In gesprek en tijdens de ervaringsoefeningen houden we 1,5 meter afstand. Bij het aanraken op de bank zal ik een mondkapje dragen.

Na afloop van iedere cliënt reinig ik alle gebruikte materialen en natuurlijk mijn handen.

P1010172.jpg